Imate hčerko? Ta film morate videti!

Ne z mojo hčerko Ne z mojo hčerko Ne z mojo hčerko Ne z mojo hčerko Ne z mojo hčerko Ne z mojo hčerko Ne z mojo hčerko
Film, ki ga bodo za svojega vzeli vsi starši, še posebej tisti, ki vzgajajo hčerke.
Oglej si celoten članek

Konec marca v naše kinematografe prihaja komedija, ki bo nasmejala marsikaterega najstnika, staršem pa dala precej misliti. Tri srednješolke se namreč odločijo, da bodo na maturantskem plesu izgubile nedolžnost. Njihovi starši za to odločitev izvedo čisto po naključju (in na njihovo srečo), ter se na vso moč trudijo, da jim takšno »nespametno dejanje« preprečijo.

Režiserka Kay Cannon, ki se je kot scenaristka podpisala pod vse tri dele filmov Prava nota, je tokrat prvič sedla na režiserski stolček, vlogo glavnih treh staršev pa so zaupali starim znancem komedije - Leslie Mann (Maščevanje v visokih petah, To so 40, Napumpana, 40-letni devičnik), Iku Barinholtzu (Sosedi, Sosedi 2, Sestri, Odred odpisanih) in Johnu Ceni (Razuzdanka, Sestri). Pod komedijo pa se podpisujejo tudi producenti uspešnic Sosedi – Seth Rogen, Evan Goldberg in James Weaver.

O ZGODBI:
Trem parom se zgodi največja groza, ki si jo je mogoče zamisliti. Izvedo namreč za skrivni načrt, ki ga imajo na večer svojega maturantskega plesa njihove tri hčerke. Najstnice, ki so, tako kot njihovi starši, prijateljice že od majhnega, se odločijo, da ples ob zaključku srednje šole ne bo edini pomembni dogodek tistega večera. V nasprotju z njihovimi starši se jim ta zdi nadvse primeren še za en velik korak – vse tri se odločijo, da bodo na ta večer izgubile nedolžnost. Njihovi starši se panično lotijo načrta, kako jim to preprečiti, preden bo prepozno. 


Zanimivost:
Kako so prišli do naslova komedije? Izvirni naslov Blockers je okrajšava za daljše pojmovanje Cock Blockers, za katerega pa se ustvarjalci filma niso odločili zaradi vulgarne note (cockblock v pogovornem jeziku zaznamuje dejanje, ko se nekomu prepreči imeti spolne odnose). So pa vseeno obdržali v naslovu podobo petelina (v angl. cock) in tako obdržali pomen naslova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.