"Ime je izbral Tilen"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Marko Potrč, ki je prejšnji teden postal očka že v drugo, pravi, da lebdi od sreče.
Oglej si celoten članek

"Lebdim. To je najkrajši opis, fino, super je," je televizijski voditelj Marko Potrč opisal občutke ob rojstvu svoje prve hčerke Inje, ki se jima je s partnerico Lili Žagar rodila v petek, 31. maja.

Marko nam je izdal tudi, da je bil pri porodu navzoč, saj teh trenutkov ne bi želel zamuditi. "Najbolj me veseli, da imamo fantka in punčko, da lahko izkusim oboje," je povedal, o tem, ali si z Lili želita še več otrok, pa dodal: "Bomo videli. Trenutno smo osredotočeni na to srečo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.