"Imel bom tri žene"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Srečka Katanca smo z vprašanjem o porscheju kar malce ujezili.
Oglej si celoten članek

Srečka Katanca smo ujeli pred luksuznim avtomobilskim salonom, zato nas je zanimalo, ali si je privoščil novega jeklenega konjička: "Pogovarjal sem se po telefonu, če je zraven porsche, pa bog pomagaj. Nimam nobene povezave, porsche me ne zanima," nam je povedal Srečko in pojasnil: "Bil sem pri notarju, ki je zraven."

Seveda nas je zanimalo, kaj je selektor slovenske nogometne reprezentance urejal. "Kaj sem urejal, se vas ne tiče. Poglejte, imel bom tri žene pa sem šel k notarju po notarski zapis, da bo to overjeno, ker bom prvi v Evropi, ki bo imel tri," se je pošalil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:42 16. December 2013.

    http://MegaStoon.Com/?share=237487 zasluži $

  • 15:19 16. December 2013.

    Tipično novinarsko - vrtat v človeka: "Kaj ste urejali pri notarju" je pa tudi bolano. <br />Dobro, da mu niso …

  • 13:05 16. December 2013.

    članek in pol!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.