Imela bosta svojo oddajo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
LeAnn Rimes in Eddie Cibrian bosta svoje zakonsko življenje razkrila v televizijskem šovu.
Oglej si celoten članek
LeAnn Rimes in Eddie Cibrian bosta svoje zakonske skrivnosti razkrila v televizijskem šovu.
"Pripravljava televizijski šov, ki bo temeljil na najinem resničnem življenju. Vzela bova dogodke iz najinega življenja in jih naredila smešne. Ljudje so se smejali nama, midva pa želiva, da bi se smejali z nama," je povedala Rimesova.
 
Par, ki je poročen od leta 2011, se je spoznal leta 2008 na snemanju serije Northerm Lights, pozornost pa sta pritegnila s tem, ko sta zaradi svoje ljubezni končala prejšnje zakone. "Z nekega čudnega razloga so vsi tako zelo zainteresirani za najino življenje, čeprav ga pravzaprav ne poznajo. Vidijo le to, kar preberejo. Želiva, da bi imela svoje življenje spet pod nadzorom, zato sva se odločila za šov, vendar po scenariju," je še povedala LeAnn in dodala, da sta se projekta lotila tudi zato, da bosta lahko več časa skupaj.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.