"Imela sem lezbično izkušnjo z zvezdnico"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Igralka Denise Richards, ki je pred kratkim izdala svojo biografijo, je v knjigi med drugim opisala tudi svojo prvo lezbično izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Denise je priznala, da je nekoč med rjuhami pristala z zelo znano osebo, a pravi, da njenega imena ne bo izdala pod nobenim pogojem. Ime, ali vsaj namig, je iz 40-letne zvezdnice poskušal izvleči slavni radijski voditelj Howard Stern, a brez uspeha. "Takoj boste vedeli, kdo je," je pojasnila Denise.

Kljub temu pa je razkrila, da gre za osebo, ki jo je spoznala prek prijatelja, s katerim dela. "Je pravo punčkasto dekle, zelo je lepa. Bila sem radovedna, obe sva bili," je bilo edino, kar je o svoji lezbični izkušnji razkrila Denise.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.