Imperij Kardashianovih se kruši

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
V enem tednu izgubili pol milijona gledalcev.
Oglej si celoten članek

Sredi januarja se je začela že deveta sezona Keeping up with the Kardashians. Resničnostni šov je v svojih najboljših časih pred televizijske zaslone privabil 3,39 milijona ljudi, a te številke so stvar preteklosti.

Del, v katerem je Kanye West za roko zaprosil Kim, je bil z 2,57 milijona gledalci najbolj gledana epizoda nove sezone. Že naslednja je pred zaslone zvabila le še 2,07 milijona gledalcev.
Tudi osma sezona je bila v primerjavi s preteklimi zelo slabo gledana. V povprečju jo je spremljalo le 2,4 milijona ljudi.

Da se je svet naveličal slavne družine, se je govorilo že v začetku januarja, ko se je razvedelo, da se revije, kot so Us Weekly, Life & Style, In Touch Weekly ter Star magazine prodajajo slabše, če je na naslovnici nekdo od Kardashianovih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.