In so poudarjene obrvi

Foto: Flynet/JLP Dvojčici Olsen Foto: Imaxtree Etro Foto: Imaxtree D&G Foto: Imaxtree D&G Foto: Imaxtree Blumarine Foto: Imaxtree Blumarine Foto: Imaxtree Blumarine
Vrnile so se zaraščene obrvi, ki namigujejo na videz osemdesetih.
Oglej si celoten članek

Naravna oblika obrvi je najbolj zaželena že nekaj sezon, zdaj pa so se na vrh popularnosti vrinile zaraščene obrvi, ki spominjajo na tiste, ki jih je v osemdesetih nosila Madonna. Seveda s sodobnim pridihom.

Naravno

Če ste do zdaj obrvi oblikovali v tanjšo linijo, bo posnemanje trenda težje, saj boste potrebovali kar nekaj časa, preden bodo obrvi spet zrasle v naravno obliko. Tiste, ki ste trendu naravne oblike sledile že v preteklih sezonah, pa boste videz z modnih brvi dosegle s pripomočki za oblikovanje obrvi.

Poudarite jih

Za posnemanje videza z modnih brvi boste potrebovali krtačko za obrvi, škarje, senčilo za obrvi in po potrebi tudi vosek za utrditev. Če so vaše obrvi zelo dolge, jih rahlo pristizite, nato pa jih poudarite s senčili. Barvo senčila vedno izberite glede na celoten videz. Svetujemo vam, da poskusite z mat senčilom, ki je za odtenek temnejši od vaše naravne barve obrvi. Za dnevne priložnosti izberite naravne odtenke sive in nežno rjave, za večerne priložnosti pa lahko obrvi poudarite z nekoliko temnejšim senčilom. Pri poudarjanju obrvi nikoli ne uporabite senčila s svetlikajočimi se delci. Popoln videz z modnih brvi boste dosegli, če boste obrvi nežno razmršili kar s pomočjo vazelina, uporabite lahko tudi vosek za utrditev obrvi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.