Indexi v Križankah

Foto: Žurnal24 Legendarni Indexi, ki so lani razprodali Cankarjev dom, bodo tokrat navduševali
Ljubljana se bo 9. maja prepustila glasbi skupine Indexi, ki bo nastopila v ljubljanskih Križankah.
Oglej si celoten članek

Legendarni Indexi so ena od tistih skupin, ki je pomembno zaznamovala jugoslovansko glasbeno sceno. Potem ko so lani navdušili razprodani Cankarjev dom, se tokrat vračajo v Ljubljano, in sicer prihajajo v Križanke.

Fadilu Redžiću, Ranku Rihtmanu, Neni Jurinu, Miroslavu Šaranoviću, Sinanu Alimanoviću, Peci Peteju, Vernesu Ljuštaku in Zlatanu Redžiću se bodo na odru pridružili številni glasbeni gostje, ki bodo interpretirali skladbe Indexov. Med njimi najdemo imena, kot so Željko Bebek, Dado Topić, Hari Mata Hari, Janez Bončin Benč, Zoran Predin in številni drugi.

Ob tej priložnosti smo za vas pripravili tudi nagradno igro. Odgovorite na vprašanje in mogoče bo žreb ravno vas popeljal v Križanke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.