Indiana Jones je poln "kiksov"

Foto: Žurnal24 Napake so stalnica vseh filmov o Indiani Jonesu.
Najnovejši film Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje je postal film leta tudi po številu spodrsljajev v njem. Trenutno je prvi na lestvici filmov z največ napakami.
Oglej si celoten članek

Pozorni opazovalci so v četrtem delu avanture Indiane Jonesa našli več kot 40 "kiksov". Med številnimi napakami in zgodovinskimi nepravilnostmi je zelo očitna tista, ko se Fordova srajca v istem prizoru pojavi zatlačena v hlače in takoj za tem nezatlačena. V filmu pa se pojavi tudi ameriška zastava z napačnim številom zvezd.

Poznavalci menijo, da to ni nič presenetljivega, saj vsak film, ki je postavljen v preteklost, lahko prinese še dodatne težave in napake.

Indiana Jones je trenutno film z največ spodrsljaji, na drugem mestu pa je film Iron Man s 15 zabeleženimi napakami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.