Indijce razburja krema za učvrščevanje vagine

V Indiji so na trg pred kratkim poslali kremo za učvrščevanje nožnice, ki dviguje veliko prahu. Sporen je tudi oglas, ki vključuje besedilo Madonnine pesmi Like a Virgin.
Oglej si celoten članek

Krema za učvrščevanje vagine, ki pomlajuje nožnico in jo vrača v stanje nedolžnosti, je trenutno vroča tema v Indiji. A ne samo zaradi izdelka samega, temveč tudi zaradi oglasa, v katerem indijska ženska pleše s svojim možem in poje Madonnino slavno pesem Like a Virgin (kot devica, op. p.), njen mož pa ji pritrjuje z besedami "o, ja, res je". Posnetek se konča s prizorom starejšega para, ki kremo prek spleta naroči tudi zase.

Rishi Bhatia, vodja podjetja, ki izdeluje sporno kremo, je izdelek branil z besedami: "Krema 18 Again (Spet 18, op. a.) poveličuje indijske ženske in obnavlja njihovo ženskost." Nagessh Pannaswami, predstavnik agencije, ki je posnela oglas, pa je dodal: "Ne gre samo za boljši spolni užitek, temveč tudi za preprečevanje infekcij, neprijetnih izcedkov in urinske inkontinence. Eden glavnih namenov pa je tudi, da se ženska z uporabo te kreme počuti dobro."

Oglas si lahko ogledate v zgornjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.