Indijska igralka prihaja v "eksotično Slovenijo"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kriti Kharbanda, ki je v Indiji znana igralka, bo v kratkem obiskala naše kraje oziroma "eksotično Slovenijo", kot so našo deželo opisali indijski mediji.
Oglej si celoten članek

"Uganete, kdo bo to poletje odpotoval v Evropo? Nihče drug kot prelepa igralka Kriti Kharbanda. Kriti, ki je zelo zaposlena s snemanjem filmov, se bo odpravila na snemanje v eksotično Slovenijo," so zapisali na spletni strani Indiatimes.com. Da se res odpravlja v naše "eksotične" kraje, je potrdila tudi Kriti sama, ki je na Twitterju zapisala: "Čas za potovanje! Adijo, Bengaluru – pozdravljena, Slovenija!" Indijski mediji ugibajo, da bo 25-letna igralka pri nas snemala prizore za film Superro Ranga, vendar Kriti namena obiska še ni razkrila.

Mlada indijska igralka ima za seboj že deset filmov, dogovorjena pa je za snemanje še sedmih. Z igranjem je začela pri 20 letih, njen prvi film pa je bil precej neuspešen, a je kljub temu vztrajala in postala ena od najbolj priljubljenih igralk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:00 11. April 2014.

    Verjetno so mislili Slovaško!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.