Indijski otrok za Brangelino

Foto: Žurnal24 Javnost se sprašuje, kdaj bo dokončno počilo. (Foto: Flynet/JLP)
Angelina Jolie spet premišljuje o posvojitvi. Svojim šestim otrokom bi rada podarila še enega bratca ali sestrico.
Oglej si celoten članek

Z oskarjem nagrajena igralka je svoje načrte o posvojitvi razkrila že na noč oskarjev, in to kar desetletnemu Azharuddinu Mohammedu, ki jo je povsem navdušil v filmu Revni milijonar.

Angelino sta otroška zvezdnika, Azharuddin in devetletna Rubina Ali, na podelitvi zlatih kipcev v Los Angelesu močno prevzela. Oba prihajata iz ene najrevnejših četrti v Mumbaju, po nepričakovanem uspehu Revnega milijonarja pa so ju iz bede rešili ustvarjalci filma.

Ker sta njuni zgodbi Angelino izjemno ganili, se je odločila, da iz indijske revščine reši še enega otroka. To bi bil tako že četrti otrok, ki bi ga posvojil zvezdniški par Brangelina, poleg treh bioloških, ki jih že imata. A želje po še enem članu družine že dolgo ne skrivata več. Angelina naj bi si ga želela celo malce bolj kot Brad, o čemer se gospod Pitt vse pogosteje šali: "Na leto povprečno dobiva dva otroka, tako da sva mejo že presegla, kajne?"

Težave v zakonu
Šest otrok je za Brada očitno več kot dovolj, saj še teh ne zmore obvladati sam. Nedavno, ko se je Angelina izčrpana vrnila s snemanja svojega najnovejšega filma, je v spalnici našla opitega Brada, medtem ko so otroci nenadzorovano razgrajali po hiši.

Bradovo nenavadno vedenje je tako izzvalo že drugi hujši prepir v zadnjih tednih, potem ko ga je našla v postelji z varuško njunih otrok. Brad naj bi jo po lastnih besedah le tolažil, a Angelina ne popusti in odtlej spita v ločenih spalnicah. Njuni prijatelji so tako upravičeno v skrbeh za njuno skupno prihodnost: "Angelina je v njun odnos postavila zid ter se čustveno povsem izklopila." Zaskrbljujoče naj bi bilo tudi dejstvo, da so par skupaj nazadnje fotografirali pred več kot enim mesecem, na podelitvi oskarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.