Indira Ekić ogorčena: Če bi jo sledilka to vprašala na kavi, bi takoj 'spokala domov'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Indiri dvignilo pokrov.
Oglej si celoten članek

Indiro Ekić je Slovenija spoznala v prvi sezoni šova The Biggest Loser, v katerem se je kot edina ženska prebila v finale. Zmagala ni, a iz svojega nastopa v šovu je iztržila več kot ostali. Med oddajo se je zaljubila v svojega trenerja Matica, s katerim je tudi zaročena, postala pa je tudi znana vplivnica, ki se lahko pohvali z lastno linijo ličil.

Na Instagramu Indiri sledi skoraj 74 tisoč oseb in mnogi komaj čakajo, da lahko lepotički postavijo kakšno vprašanje, za katera si rada vzame čas. Eno od njih pa ji je dvignilo pokrov. Sledilka jo je namreč vprašala, koliko tehta. "Če bi me na kavi vprašala, koliko imam kg, bi kar hitro spokala domov in ne bi nikoli več zapravljala svojega dragocenega časa s tabo na kavi. Toliko zanimivih tem na tem svetu in tebe zanima, koliko tehtam? Še mene ne zanima, koliko tehtam. Prazna baterija na tehtnici, žal te bom morala pustiti brez odgovora," je bila jasna Indira, ki je morala zaradi svojih kilogramov po šovu Super par, v katerem je nastopila z Maticem, celo braniti svojega zaročenca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:02 14. September 2023.

    Je vprašanje umestno ali ne? Influenserke se tako in drugače razgaljajo na družbenih omrežjih, omenjena je v oddaji v kateri …

  • dd
    17:11 13. September 2023.

    Ne razumem, kako iz tega navadnega vprašanja, Indira začne kar žaliti in napadati nazaj.

  • 12:06 13. September 2023.

    Ekićko obdelal bi tudi jaz :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.