Indira Ekić pokazala svojo še vedno lepo mamo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Same lepotice v družini!
Oglej si celoten članek

Nekdanja resničnostna zvezdnica, vizažistka in spletna vplivnica Indira Ekić je dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Prava lepotica je namreč tudi njena mama, ki jo Indira občasno pokaže na družbenih omrežjih. Mamino lepoto pa je podedovala tudi Indirina sestra Emina, ki je leta 2017 osvojila lepotno lento miss universe Slovenije. 

Dekleta pa so močno povezana, še bolj pa sedaj, ko je Emina lansko leto prvič postala mamica, Indira pa ponosna teta. Med prazniki pa se je družina zabavala tudi na snegu, pri čemer je Indirina mama med kepanjem skupila manjšo prasko na nosu, kot je z prelepo zimsko fotografijo razkrila na Instagramu. 

Foto: Instagram Indira Ekić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:47 5. Januar 2021.

    Ana h. Fetih pejt domov. Tvoji članki so za bruhat!!!

  • 11:37 5. Januar 2021.

    Ma saj je že dovolj teh Ekićk v časopisih-zdaj pa še mama....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.