Indira Ekić spet buri moško domišljijo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija je s svojim sledilcem s to vročo fotografijo polepšala dan. Morda celo praznike ...
Oglej si celoten članek

Da se bo Indira Ekić nekoč fotografirala v spodnjem perilu in te posnetke objavila na spletu, verjetno pred vstopom v šov The Biggest Loser še sama ne bi verjela. A lepotička, ki se je v šovu znebila odvečnih kilogramov in našla ljubezen, že drugo leto zapored promovira Liscino spodnje perilo.

"Nikoli ne podcenjujte moči lepega spodnjega perila na slab dan … Ali na dober dan. Vsak dan,“ je zapisala ob fotografiji.

Po šovu se je Indirino življenje postavilo na glavo. Iz sramežljivega dekleta se je prelevila v eno naših najbolj uspešnih "lifestyle blogark" in vedno bolj iskano mojstrico ličenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:33 13. December 2019.

    Dobra je. V mojih letih tudi vi ne boste več izbirčni. :)

  • 13:45 13. December 2019.

    To ti zbije domišlijo do žensk za nekaj časa..

  • 13:19 13. December 2019.

    spet ena lepa Slovenka, Slovenija, od kod lepote tvoje.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.