Indira končno potrdila govorice!

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Srce lepe Ptujčanke je oddano.
Oglej si celoten članek

Verjetno si Indira Ekić, tekmovalka prve sezone šova The Biggest Looser, ni mislila, da v šovu ne bo le izgubila kilogramov, temveč pridobila tudi ljubezen. Že nekaj časa se je šušljalo, da sta se svetlolaska in njen trener Matic Kolenc, ki ga je spoznala v šovu, romantično zapletla.

Magazin To je lepa Indira dobila za valentinovo

Parček je na družbenih omrežjih objavljal številne skupne trenutke, a uradno novice nista potrdila. Do danes, ko je Indira novinarki revije Nova Mimi potrdila, da namigova držijo: "Nikoli ne veš, kje te doleti ljubezen in s kakšnim namenom pride. /.../ Zgodi se ravno takrat, ko jo najmanj pričakuješ. /.../ Res je. Ljubezen je in vesela sem, da imam ob sebi nekoga, ki me podpira." 

Kako lep začetek pomladi!

Foto: Instagram indira ekić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:02 12. Marec 2018.

    kolk mi je vseen, če je noseča al pa ni....ana fetih, kdaj boš pa ti odšla na porodniško, vsi si …

  • 11:39 12. Marec 2018.

    Ni najprej rekla da bo bivsemu pokazala kaj je zgubil? Sedaj bo pa zraven bonuspeck v obliki trenerja? Torej bo …

  • 10:36 12. Marec 2018.

    A je ta nadomestek za Mirelo?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.