Indiri Ekić prekipelo: "Vsega imam poln kur**"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Popustila pritiskom ...
Oglej si celoten članek

Resničnostna zvezdnica in spletna vplivnica Indira Ekić je danes na Instagramu spregovorila o temi, ki se jo vplivneži sicer na široko izogibajo. To je: cepiti se ali ne cepiti se? Povedala je, da se s fantom Maticem zaradi osebnih razlogov nista cepila, sta se pa redno, vsak drugi dan, testirala. A ko je danes zjutraj želela v telovadnico, je ostala pred vrati, saj je tokrat pozabila na testiranje in PCT pogoj.

Zato ji je prekipelo in odločila se je za cepljenje, da se bo lahko svobodno gibala. "Danes se grem cepit. Čisto zaradi živcev, ker imam vsega poln kur**," je povedala na Instagramu in dodala, da se ji sicer zdi bolj varno, da se redno testira, kot da se cepi, a je vseeno popustila pritiskom. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:07 3. November 2021.

    Ne morem, da se prestanem smijat😂😂

  • 23:04 3. November 2021.

    Bravo, vplivnicá In Dira. Mogoče nam pa uspe😄😄😄🙏🙏...v boju proti kovidu😂😂😂, pa v fitnes pridet😂😂😂

  • 14:40 2. November 2021.

    tolk, da sedaj vsi veste. oseba se redno testira in skrbi za vsa priporočila, se gre cepit samo zato, ker …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.