Ines pravi, da se nista razšla, Kori z drugo na morju

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kaj se dogaja med Ines Erbus in Timom Koresom?
Oglej si celoten članek

Kaj se dogaja z romanco med Ines in Timom? Je res usahnila?

"Ne moreš iti narazen z osebo, če s to osebo nisi nikoli bil par. Jaz in Tim sva se veliko družila in se bova še naprej. Zaenkrat sva in ostajava prijatelja, če bo pa enkrat v prihodnosti situacija drugačna in zares postaneva par (nikoli ne reci nikoli) pa obljubim, da vam bom to tudi povedala," pravi Ines, ki se je s Korijem pozimi odpravila celo na smučarske počitnice.

Malo bolj skrivnosten pa je bil v svoji izjavi Kori, ki je z gotovostjo potrdil le to, da je res šel na morje s prijateljico. "Saj veste, kakšni smo, vsaka prijateljica je potencialna simpatija," nam je odgovoril na vprašanje, ali je sopotnica res le prijateljica. Še bolj skrivnosten pa je bil glede Ines: "Sva bila, sva še skupaj, to je sedaj vprašanje."

Pravi, da več ne bi komentiral, saj si ne želi težav z ene ali druge strani, in dodaja, da mora najprej stvari razrešiti sam.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:45 30. Maj 2016.

    who the hell is Ines ? aja to je una pevka, voditeljica, blogerka, modna mrha, nutricistka itd. kar bi lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.