Inferno v Kaliforniji: To je ostalo od nekaterih zvezdniških vil

Foto: Epa Thomas Gottschalk Foto: Epa Gerard Butler Foto: Epa Camille Grammer Foto: Epa Caitlyn Jenner Foto: Instagram Robin Thicke Foto: Instagram khloe kardashian
Ljudje v Kaliforniji so še vedno na begu.
Oglej si celoten članek

V Kaliforniji divjajo gozdni požari, ki so zahtevali že 42 življenj. Mnogi so pred ognjenimi zublji na begu in trepetajo za svojimi domovi, nekateri pa so se že lahko vrnili na svoja posestva, na žalost so nekateri ostali brez svojih domov, med njimi so tudi nekateri slavni.

Igralec Gerard Butler je na družbenih omrežjih objavil svojo vilo oziroma kar je ostalo od nje. “Vrnil sem se v svojo hišo v Malibuju. Srce parajoči časi za Kalifornijo. Pogum, moč in požrtvovalnost gasilcev me navdihujejo. Hvala,” je zapisal igralec.

Med tistimi, ki so izgubili svoje hiše, so tudi nemški voditelj Thomas Gottschalk, Caitlyn Jenner, Khloe Kardashian, Camille Grammer in Alyssa Milano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:25 13. November 2018.

    karma jih je...levičarje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.