Inja Zalta čez lužo že žanje uspehe

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kaj se dogaja z našo lepo igralko?
Oglej si celoten članek

Lepotička Inja Zalta, znana iz serije Usodno vino, je kariero v domovini obesila na klin in se po novo znanje odpravila čez lužo.

Magazin Inja Zalta vzburja s svojimi fotografijami

Čez lužo pa njena lepota ni ostala neopažena, saj je Inja pred kratkim krasila naslovnico ameriške modne revije 7Hues, ki ji je menda posvetila kar štirinajst strani. 

Več o novih podvigih mlade igralke in lepotice ni znano, le to, da svoje Instagram oboževalce redno razveseljuje z vročimi fotografijami. Da za Injo golota ni tabu, je pokazala že večkrat. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 06:07 15. Julij 2018.

    Ne vem , "To se pa govori"(pesem od Šifrerja) da predno pogoltne - pogggrrrgggrrrraaaaa

  • 06:05 15. Julij 2018.

    Isti uspeh v tujini , kot: - od dzurica.. + tista plesalka tanja - i seveda nenadkraljivi Brodarić..

  • 21:20 14. Julij 2018.

    Telo podpovprečno,mora pa imet lep jeziček...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.