Inji Zalta padla sekira v med

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Še en veliki met za našo igrako Injo Zalta.
Oglej si celoten članek

Očitno se je naši igralki Inji Zalta izplačalo, da je zapustila domače planke, saj v tujini postaja vse bolj opazna. Po tem, ko je krasila naslovnico ameriške revije 7Hues, zdaj s svojim stasom osvaja tudi v novem videospotu svetovno uspešne romunske pevke Inne, No help. Inna je svet plesne glasbe osvojila s skladbo Sun is up, ki je bil leta 2011 hit številka ena na številnih glasbenih lestvicah po vsem svetu.

Magazin Inja Zalta čez lužo že žanje uspehe

Novi spot, v katerem ob boku z ostalimi lepoticami nastopa naša Inja, je v dobrem mesecu na Youtubu pridobil že 14 milijonov ogledov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:49 24. Oktober 2018.

    Ma, za Ano Fetiševo je presežek vse, kar diši po ženski muci...

  • 09:15 24. Oktober 2018.

    Ja, to so pa vrhunski uspehi naše umetnice...

  • 07:41 24. Oktober 2018.

    Zelo odmevna vloga.5 minut je sedela na kamnu in gledala skozi daljnogled.Talentirana,ni kaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.