Injo Zalta bo posnetek pahnil na rob uničenja

Všečkana Všečkana Všečkana Všečkana
Erotični posnetek pristal na spletu.
Oglej si celoten članek

Zvezdnika serije Usodno vino, Domen Valič in Inja Zalta, igrata v novem slovenskem filmu Všečkana, ki si ga lahko premierno ogledate na Voyu.

Film opozarja na problematiko socialnih omrežij. Domen in Inja igrata glavna junaka Petra in Anjo, ki posnameta erotični posnetek, ki nenadoma zaokroži po spletu. Vidijo ga tudi dijaki na srednji šovi, kar sproži vrtinec čustev in glavno igralko pahne na rob uničenja življenja.

Poleg Domna in Inje v filmu igrajo tudi Nataša Barbara Gračner, Barbara Sorčič, Brane Završan, Tadej Koren Šmid in Zvezdana Mlakar. Režisersko taktirko je vihtel Dražen Štader.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:48 3. Avgust 2017.

    2 x Eva, ena Korlova, ena Mirčijeva, odvisni od pozornosti?

  • 12:07 3. Avgust 2017.

    Se pridružujem skeptiku...

  • 10:35 3. Avgust 2017.

    Še en butast in zavajajoč naslov. Torej v vašem stilu. Vse za klik, a ne?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.