InMusic festival 4 v Zagrebu

Foto: Arhiv skupine Med zvezdami letošnjega festivala so tudi fantje iz zasedbe Franz Ferdinand.
Dvodnevni glasbeni festival na zagrebškem Jarunu, v neposredni bližini Jarunskega jezera, se bo letos odvijal 24. in 25. junija.
Oglej si celoten članek

Festival je neki priznan angleški časopis uvrstil med dvajseterico najboljših evropskih festivalov. Upravičeno, saj so v preteklih treh letih tam nastopila imen, kot so The Prodigy, Nick Cave & The Bad Seeds, Serj Tankian, Morrissey, Franz Ferdinand, Iggy Pop & The Stooges, Sonic Youth, Asian Dub Foundation in Stereo Mc's.

Letošnji glavni nastopajoči so Moby, Franz Ferdinand, Kraftwerk, N*E*R*D*, Lily Allen, Yeah Yeah Yeahs, Tricky, Editors, Dimmu Borgir in Antrax. Nastopi skupin bodo potekali na dveh odrih, glavnem Nokia Stage ter manjšem Tuborg Green Stage.

Več o festivalu najdete na: http://www.t-mobileinmusicfestival.com/ .

Cena dvodnevne vstopnice je do sredine junija 450 kun, po tem datumu pa boste morali odšteti še 50 kun več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.