Internet ponorel zaradi črne limonade

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vas zanima, kakšnega okusa je limonada, ki je črne barve? Internet je popolnoma ponorel zaradi nove pijače.
Oglej si celoten članek

Tisti, ki jo pijejo, trdijo, da je zelo koristna za naše telo in za naše zdravje. Očiščuje namreč toksinov, ki se nabirajo v nas in s svojimi učinkovinami napada maščobe, ki se nabirajo v našem telesu, še posebej tiste na trebuhu.

Črna limonada ima samo tri sestavine. To so limonin sok, aktivno oglje in voda. Prav aktivno oglje naj bi bilo tisto, ki je izjemno zdravo. A ne skrbite, oglje nima okusa, zato bo limonada okusna kot vsaka druga, ki ste jo pili do zdaj. Oglje pomaga tudi pri zdravju naše kože, ki je zaradi njega videti mlajša in je bolj prožna, poleg tega pa se aktivno bori proti holesterolu.

Priprava:

-          4 dcl vode

-          Sok ene limone

-          Četrtina čajne žličke oglja (ali ena tableta)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.