Intimni Oslo, 31. avgusta

Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta Foto: Kinodvor Oslo, 31. avgusta
Danes priporočamo ogled predpremiere norveškega filma Oslo, 31. avgusta (Oslo, 31. august). Ob 23.15 jo ujemite v Kinodvoru.
Oglej si celoten članek

Pred zaključkom programa zdravljenja odvisnikov na podeželju pride Anders (Anders Danielsen Lie) v Oslo na razgovor za službo. Poletje se približuje koncu in mesto je polno spominov in skušnjav. Anders tava po ulicah, opazuje neznance in srečuje ljudi, ki so mu bili nekoč blizu. Kljub temu da je star le štiriintrideset let, ima občutek, da se je njegovo življenje že končalo. Prihaja iz dobre družine, je nadarjen in privlačen, a preganjajo ga priložnosti, ki jih je zamudil, in ljudje, ki jih je razočaral ... Globoko v noč se duhovi preteklosti v njem bijejo z obetom nove ljubezni in upanjem v novo življenje.

Oslo, 31. avgusta je stilizirana in čustveno silovita drama o človeku, ki na melanholičnem in nostalgičnem postopanju po norveški prestolnici išče razloge za življenje. Drugi celovečerec Joachima Trierja je intimen portret izgubljene generacije in hkrati impresivna urbana elegija.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra. Za člane Kluba Kinodvor je vstop prost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.