"Intimni prizori z Benom so grozni"

Foto: Žurnal24 ben affleck
Čeprav mnoga dekleta zagotovo sanjajo o seksualnem prizoru z Benom Affleckom, pa to morda le ni tako čudovito doživetje, kot si ga zamišljajo.
Oglej si celoten članek

Igralka Blake Lively je namreč razkrila, da njena izkušnja s postavnim igralcem v filmu Mesto ni niti omembe vredna. "Vsi govorijo o tem seksualnem prizoru, vendar se jaz sprašujem zakaj. Če vam je to seksi, je vaše življenje precej turobno in o tem ne želim govoriti,“ se je pošalila Blake, sicer najbolj znana iz priljubljene serije Opravljivka.

"Ti prizori so nerodni, neromantični in na nek način tragični, saj gre za dve osebi, ki sovražita drug drugega, a sta preprosto skupaj,“ je še povedala igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.