Ireland Baldwin jedla embalažo od pice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hčerka igralcev Kim Basinger in Aleca Baldwina, Ireland Baldwin, iskreno o težavah s težo.
Oglej si celoten članek

21-letna Ireland Baldwin je na Instagramu objavila kratek video, v katerem poplesava v tagicah in ob posnetku objavila iskren zapis o svojem boju s težo.

Dolgonoga lepotica je priznala, da si je kritike jemala k srcu. "Sem bleda, ne sončim se pogosto. Imam celulit. Nisem majhna. Visoka sem približno 183 centimetrov. Hitro shujšam, a se že po eni žemljici tudi zredim. Nosim košarico 36 D in imam zadnjico. Imam maščobo na notranji in zunanji strani stegen,“ pravi Ireland, ki je ob tem še razkrila, da je bila nekaj časa obsedena s telovadbo, a da je za idealno težo tudi stradala in namesto pice jedla njeno embalažo. Teh bojev naj bi bilo sedaj konec. "Srečna sem. Mentalno sem pripravljena na trdo delo. Bila sem omotična, neosredotočena in brez energije. Moram spočiti um in telo. Svet ne jemljem več tako resno in sprejemam se tako, kot sem,“ je še zapisala mladenka in svoje sledilce pozvala, naj se naučijo ljubiti svoje telo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:29 3. April 2017.

    Spet Ir. K. ... Kdaj se boste naučili, da ima slovenski jezik RODILNIK?! 'Svet ne jemljem več tako resno in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.