Irena pokazala novo stanovanje

Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek Foto: Osebni arhiv Irena Rovanšek
Irena Rovanšek je pokazala svoje ljubezensko gnezdece, ki je le streljaj stran od Gostilne pri šefu.
Oglej si celoten članek

Irena, izpadla tekmovalka šova Gostilna išče šefa, se je iz televizijskega življenja umaknila v gnezdece, ki sta si ga s fantom pred kratkim uredila nad njegovo avtomehanično delavnico. Parčku je veliko pomagal Irenin brat, pa tudi fant in njegovi prijatelji so zavihali rokave, da golobčka, ki se bosta poročila prihodnje leto, lahko uživata v novem domovanju. Irena je po svojem okusu izbrala kuhinjo v rdečem, ki pa je všeč tudi njenemu dragemu.

20-letnica pa pravi, da kljub poroki in novemu stanovanju o otrocih še ne razmišljata: "Si jih želiva, vendar o tem zaenkrat še ne razmišljava, saj sem stara dvajset let in zagotovo še ni čas za to."   Svoj čas trenutno posveča iskanju službe, pri tem pa ji vsaj malo pomaga tudi nova prepoznavnost: "Nekaj ponudb je, vendar se moreš veliko boriti sam."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:04 28. November 2013.

    men gre pa na k*** k se dal pametno in odraslo in ultra zrelo.. ne me je***t. Stara je 20 …

  • 00:55 24. November 2013.

    idiotiem na višku ta oddaja.....

  • 21:45 23. November 2013.

    Uau, kaj je to pomembno? Naj rajši objavi kakšno nago fotko, bo več zanimanja. A boste ustanovili rubriko "Stanovanja slovenskih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.