Irina in Bradley: To je po koncu njune zveze naredil bivši Lady Gaga

Foto: Profimedia
Lady Gaga je kmalu po Oskarjih zapustila Cristiana Carina, sedaj pa je razpadla tudi zveza Bradleyja Cooperja.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je odjeknila vest, da sta se manekenka Irina Shayk in igralec Bradley Cooper razšla. Da v njuni zvezi škripa, se je govorilo že dalj časa. Še preden je v kina prišel Bradleyjev film Zvezda je rojena, v katerem je glavno vlogo igrala pevka, so medije preplavili članki, da je Irina ljubosumna, ker sta Brad in Lady Gaga tudi po snemanju skupaj preživljala veliko časa.

Situacija se je poslabšala po podelitvi oskarjev, na kateri sta pevka in igralec kar malo preveč čutno zapela hit iz filma, pesem Shallow. Irina je nekaj dni pozneje na Instagramu prenehala slediti pevki.
 
Kakor koli že, ali je med Lady Gaga in Cooperjem res preskočila iskrica, bomo verjetno videli že zelo kmalu. 

Irina se je medtem vrgla v delo. Na Instagramu je nazadnje objavila vroč posnetek, ki ga je všečkal celo Gagin bivši zaročenec Carino ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:54 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.