Irina Shayk o koncu zveze z Ronaldom

Foto: EPA
Foto: EPA
Manekenka Irina Shayk je spregovorila o koncu 4-letne zveze z nogometašem Cristianom Ronaldom.
Oglej si celoten članek

"Ženska se počuti neprivlačno, če je ob njej napačni moški. Jaz sem se počutila grdo in negotovo,“ je 29-letna Rusinja povedala v intervjuju za špansko revijo Hola in dodala: "Moj sanjski moški je zvest, iskren in pravi kavalir, ki ve, kako se ravna z žensko. Moški, ob katerih je ženska nesrečna, niso moški, ampak majhni fantki.“

Lepotica je s temi besedami potrdila namigovanja, da jo je Ronaldo prevaral z manekenko Andresso Urbach, ki se je z razmerjem s slavnim športnikom javno pohvalila leta 2013.

Irina naj bi bila sedaj po poročanju medijev srečna v objemu igralca Dwayna Johnsona, Ronaldo pa se stiska k novinarki Vanessi Huppenkothen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:21 11. Marec 2015.

    No ja ... čudovita je, ne vem pa, zakaj je sploh (razen keša) padla na tega Roma.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.