Iris: "Družino bi imela v kratkem"

Foto: Maja Jeremič
Foto: Maja Jeremič
Iris Mulej je izrazila željo po družini.
Oglej si celoten članek

"Družino bi imela v kratkem. No, zagotovo pa ne čez devet mesecev," je Iris Mulej zaupala reviji Story. Podjetna lepotica je od lanskega leta v zvezi z blejskim producentom Danielom Utješanovićem. Čeprav je njuna ljubezen še mlada, si bosta na Bledu, od koder prihaja Daniel, kmalu ustvarila skupen dom, otrok pa si, prav tako kot Iris, kmalu želi tudi on: "Počakajte prihodnje leto. Pustite se presenetiti."

V postelji nista sama

Sicer pa je Iris že mama, saj je ponosna lastnica čivave Tigerja, ki ga obožuje tudi Daniel, velik ljubitelj živali. Tiger je tudi edini, ki mu Daniel dovoli v posteljo z njegovo drago. Producent je za omenjeno revijo še priznal, da je vsak moški vsaj malo ljubosumen, a Iris ne dopušča, da bi kdorkoli prišel med njiju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.