Iris Mulej fant odpeljal na urgenco

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Manekenko je zaradi hudih bolečin v ledvicah fant Danijel odpeljal na ljubljansko urgenco.
Oglej si celoten članek

Danijel Utjesanović je svojo drago, manekenko Iris Mulej, moral pretekli vikend odpeljati na urgenco zaradi hudih bolečin v ledvicah. Ob sliki urgence, ki jo je objavil na Facebooku, je dopisal: "Sobota, poletni dan! Jaz in moja draga Iris! Zgodaj zjutraj in samo to nama je se manjkalo. Pa kaj se!"

Foto: Facebook Danijel Utjesanović

Kakšno uro po Danijelovi objavi se je Iris že oglasila pod sliko in komentirala, da je vse v redu: "Ja, vse je okej. Hvala! Imam vnetje ledvic in sem dobila liter protibolečinske v žilo. Zdaj vsaj ne boli več in upam, da se mi vnetje kmalu pozdravi... Sem dala že kaj hujšega skozi..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:52 13. Julij 2015.

    sladoled........

  • 17:40 13. Julij 2015.

    Pijača je hudič,najprej grejo ledvica pol pa še jetrca.......

  • 16:48 13. Julij 2015.

    Žurnal, s takimi članki samo dokazujete, da ste podn od podna ! Edino 24. Kur vas s svojimi "šokantnimi" članki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.