Iris Mulej povila hčerko Isabello

Foto: Gortinsky Vadim
Foto: Gortinsky Vadim
Manekenka Iris Mulej je v jeseniški porodnišnici rodila hčerko Isabello.
Oglej si celoten članek

Iris Mulej in Admir Barčić sta danes dokčakala srečni dan, rodila se jima je hčerka Isabella. Da je rodia, je na njen Facebok zapisal Admir.

"Pa jo imamo … Našo Isabello. Najina sreča je končno popolna. Ponosen na mami Iris in najino Isabello. Rad vaju imam! Naj dodam – porodniški oddelek Jesenice, najboljši ste! Hvala vam za to prečudovito izkušnjo! Zdravnica, babica, sestre, ambient … TOP! P.S.: Mala je petarda po atiju. Ima 54 centimetrov in malo manj kot štiri kilograme."

Novopečenima staršema čestitamo tudi iz našega uredništva!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:41 11. September 2016.

    kua mene to briga ko je pa rodila moja soseda pa niste nič napisali haha

  • 06:28 11. September 2016.

    Če je po atiju, bi se morala klicat Fata.

  • 16:58 10. September 2016.

    Neutrudno nabijanje po bralcih s temi nosečniškimi trebuhi ne bo dovolj, morale boste začeti limati vagine, da bo kaj zaleglo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.