Iris Mulej: "Sem presrečna!“

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Iris Mulej nam je zaupala občutke o svoji sveži zaljubljenosti ... Že takoj sta bila pred preizkušnjo, saj se kar 14 dni nista mogla objeti.
Oglej si celoten članek

Temnolasa lepotica v objemu 34-letnega Admirja Barčiča začenja novo poglavje svoje romantične zgodbe. "Sem presrečna, sploh zato ker prihaja v Slovenijo. Skupaj sva šele slab mesec, a se nisva videla že dva tedna in ga zelo pogrešam. Stik sva v času njegove odsotnosti tako ohranjala preko skypa,“ je pojasnila, ko smo jo srečali na izboru za Miss Universe Slovenije.

Barčič je sicer direktor ameriške varnostne agencije Shield Security Service v metropoli Afganistana, Kabulu, in direktor Dukley marine v Budvi in naj bi v preteklosti varoval celo Pamelo Anderson ...

"Prepoznavnost je bila manjša, sponzorjev pa veliko več!“

Mulejeva je sicer na letošnjem izboru Miss Universe Slovenija, ki je v soboto potekal v Grand Hotelu Union v Ljubljani, grela enega izmed 14 žirantskih stolčkov. Vprašali smo jo o razlikah med letošnjim izborom, na katerem je prevzela vlogo žirantke, in tistim, ko je pred 13 leti sama prejela lento najlepše. "Lepotni izbor v letu 2002 je bil šele drugi po vrsti v Sloveniji. Takrat je bila prepoznavnost torej manjša, sponzorjev pa je bilo veliko več, kot jih je na tovrstnih izborih prisotnih danes. Mislim, da temu botruje recesija,“ nam je pojasnila in dodala: "Z zmagovalko (Ano Haložan op.a.) sem zelo zadovoljna, saj je bila ena izmed mojih treh favoritk.“ 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.