Iris svojega Admirja ne spusti blizu!

Foto: Facebook/Iris Mulej
Foto: Facebook/Iris Mulej
Tudi Iris Mulej ima svoje nosečniške muhe, pa čeprav prav prijetne.
Oglej si celoten članek

Iris Mulej, ki je že tik pred porodom, je namreč konec tedna pripravila sobico za malo Isabello in za vse poskrbela sama. Pa ne zato, ker ji njen Admir ne bi želel pomagati, pač pa je tega, da je sama svoj mojster, vajena že od otroštva. 

"Že od nekdaj sem bila sam svoj mojster. Z mami, ki je bila sama za vse, sem kot mala in kasneje sama, sestavila kup pohištva, prebelila kar nekaj sten, popravila marsikatero domačo napravo, itd. Ampak, ko je bilo sedaj potrebno pripraviti sobico za Isabello, dragemu nisem pustila blizu. Sorry Admir Barčić, tvoja draga zmore, hehe? In to mi je bil res največji užitek, prebeliti stene, prebarvati določene stvari v roza in sestaviti zibko za Isabello … kar meditirala sem zraven," je zapisa Iris, ki je nekaj fotografij končnega rezultata delila tudi z nami.

Lepotica je sobico za malo princesko uredila v Ljubljani, kjer z Admirjem, ki sicer dela v Budvi, tudi živita in bosta ostala še vsaj nekaj mesecev po porodu. Iris je tudi že izbrala porodnišnico, kjer bo rodila, a ker si želi nekaj zasebnosti, tega podatka z mediji ne bo delila. 

 

xxx

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.