Iris zbežala perverznežu

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Iris Mulej je imela v Zagrebu strašljivo izkušnjo.
Oglej si celoten članek

Iris Mulej je v intervjuju za revijo Story spregovorila o svojih začetkih kot manekenka, lepotnih posegih in denarju.

Kot je povedala, se je z manekenstvom začela ukvarjati pred 17 leti. In tudi njena pot, tako kot pot številnih deklet, je bila polna pasti. Še zlasti zastrašujoča je njena izkušnja z nekim znanim poslovnežem.

V Zagrebu bi se morala Iris in omenjeni gospod po lepotnem potovanju dobiti z misicami iz nekdanje Jugoslavije. A teh ni bilo. "Rekel mi je, da pridejo druge pozneje, zato me je peljal malo naokoli, na pijačo in na koncu k sebi domov, kjer sem naivno čakala na druga dekleta," je za omenjeno revijo povedala Mulejeva.

Poslovnež ji je na koncu le povedal, da drugih punc ne bo, in ji pod nos pomolil spodnje perilo. "Očitno je od mene pričakoval še kaj bolj intimnega, zato sem prestrašena in v joku stekla v kopalnico, se zaklenila in poklicala policijo ter takratnega fanta."

Na srečo se je vse dobro končalo. Potem ko je poslovnež dojel, da je naša lepotica poklicala policijo, se je ustrašil in odnehal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:42 13. Oktober 2011.

    Ne verjamem da je tud 1 procent resnice tukaj. Če je prijavila oz. poklicala policijo, mora nekje obstajat zapisnik, če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.