Iris žurala s Chippendalesi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Postavni Chippendalesi se niso mogli upreti čarom Iris Mulej.
Oglej si celoten članek

Čarom domače lepotice Iris Mulej se niso mogli upreti niti slavni slačifantje iz skupine Chippendales, ki so Mulejevo in njene prijateljice povabili na zabavo po šovu. Iris in še nekaj deklet se je s fanti zabavalo v klubu Top Six, lepotica pa je o postavnih mišičnjakih povedala: "So zelo v redu, prijazni in spoštljivi fantje, ki se znajo normalno zabavati, nihče izmed njih ni pil na polno."

Mulejeva pravi, da se je večino časa pogovarjala s plesalcem, ki se je skupini pridružil šele pred dvema tednoma. S fanti pa ostaja v prijateljskih odnosih, saj so se zmenili, da skupaj zažurajo tudi ob naslednji priložnosti, ko se bodo mišičnjaki ponovno mudili v naši prestolnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:14 12. Marec 2013.

    tako kot vse ostale je tudi iris plačala 10€, da se je lahko slikala z njimi...vi pa tu nalagate nekaj …

  • 20:41 12. Marec 2013.

    Grda pa je, grda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.