Iron Man 2 služi vrtoglave vsote

Foto: Žurnal24 Bo drugi del uspešnješi kot prvi? (Foto: Paramount Pictures)
Akcijska domišljijska pustolovščina Iron Man 2 je v prvem koncu tedna predvajanja ameriške blagajne napolnila s 40 milijoni evri.
Oglej si celoten članek

Nadaljevanje filma o superjunaku Iron Manu je po celem svetu postal pravi hit. Film je v prvih dveh dneh predvajanja (ameriška premiera je bila 26. aprila) zaslužil skoraj petdeset odstotkov več kot njegov predhodnik Iron Man iz leta 2008. Slednji je namreč v prvih dveh dneh predvajanja zaslužil 27 milijonov evrov. Prvi del o Iron Manu je zaslužil 244 milijonov evrov.

V nadaljevanju filma spet sledimo Robertu Downeyju jr. (Tony Stark/Iron Man), ki se iz gizdalinskega milijonarja spremeni v superjunaka. Poleg njega so v filmu zaigrali tudi Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow in Scarlett Johansson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.