Iron Mana ustavil dim

Foto: Žurnal24 ironman
Svetovno premiero filma Iron Man 2 so morali zaradi vulkanskega dima prestaviti.
Oglej si celoten članek

Premiera naj bi bila naslednji ponedeljek v Londonu, a so jo organizatorji zaradi kaosa, ki ga je povzročil bruhajoči vulkan na Islandiji, prestavili. Evropska letališča se sicer počasi že odpirajo, a težav verjetno še ne bo kmalu konec. Nad odločitvijo organizatorjev produkcijska hiša Paramount ni bila niti najmanj navdušena, saj so dogodek načrtovali več mesecev. Premiera bo tako enkrat prihodnji teden v Los Angelesu.

Film, v katerem igrajo Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Scarlett Johansson, Don Cheadle in Gwyneth Paltrow, v naše kinematografe prihaja 29. aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.