Irynino skrivnostno poročno potovanje

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Manekenka Iryna Osypenko, ki je tako kot Rebeka Dremelj in Živa Vadnov pred enim tednom skočila v zakonski jarem, se je danes z možem Matjažem Nemcem odpravila dvotedenske medene tedne.
Oglej si celoten članek

Iryna in njen mož Matjaž sta v tem trenutku že na poti na medene tedne, kam, pa nam nista hotela izdati. "Nobenemu mediju nisem zaupala, kam greva, zato bom še naprej skrivnostna. Lahko namignem le, da ostajava v Evropi, bova nekje na toplem in ob morju," je povedala. "Odhajava za dva tedna in se že zelo veselim. Zadnji tedni so bili res naporni, še posebej priprave na poroko. Dva tedna sta mi minila kot en dan."

Manekenka pravi, da se kot žena počuti odlično, še najbolj pa ji je všeč, da ima zdaj dva priimka. "Zdaj sem Iryna Osypenko Nemec. Počutim se zelo doktorsko (smeh), spredaj mi manjka le še 'dr.'," se je pošalila za konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.