Iskala smrt, našla ljubezen

Foto: Žurnal24 Zaročenec se je nameraval vreči z mostu, ko je tam spoznal dekle, ki je prav tak
Usoda ne pozna meja. To sta na lastni koži občutila nesrečneža, ki sta se želela ubiti, a sta se zaljubila.
Oglej si celoten članek

Žalujoči 26-letni Rus Andrej Ivanov si je želel umreti, potem ko je njegova zaročenka dan pred njuno poroko umrla v prometni nesreči. Hotel je skočiti z mostu Ufa.

Ko se je pripravljal na skok, je zagledal Marijo Petrovo, ki je plezala po železni konstrukciji, potem ko sta jo starša zaradi neuspele nosečnosti vrgla iz hiše. Bila je le nekaj sekund pred smrtonosnim potopom v mrzlo reko Belaja, ko jo je Andrej potegnil z roba na varno.

"Nekaj se je premaknilo v mojem srcu in ji nisem mogel pustiti, da to naredi. Zakričal sem stop in stekel k njej. Padla je v moje naročje in jokala. Tudi sam sem začel jokati. Objemala sva se in pogovarjala in pogovarjala. Tista noč mi je rešila življenje in njeno tudi,"
je povedal.

Vso noč sta se pogovarjala in poskušala drug drugemu pomagati. Zdaj načrtujeta tudi poroko. "On je moj vitez in rešitelj. Vsa ta bolečina se je izplačala, saj me je vodila k njemu," je povedala Marija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.