Italija ovita v črnino: Tragično je preminila 18-letna umetnostna drsalka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Elly Mattiuzzo ni več.
Oglej si celoten članek

"Gazzetta dello Sport" poroča, da je umrla njihova mlada umetnostna drsalka Elly Mattiuzzo. Dočakala je le 18 let. Veljala je za velik športni talent. Pri šestnajstih letih se je udeležila mladinskega svetovnega prvenstva v Švici, nase pa je opozorila tudi s športno skupino Hot Shivers

18-letnica je umrla v prometni nesreči v bližini San Marina. Njen fant je zapeljal na avtocesto in izgubil nadzor nad vozilom, fiatom 500, in trčil v golfa. Elly in njen partner sta umrla še na kraju nesreče, voznik golfa pa je bil poškodovan. Kot še poroča medij, je na tem mestu že v preteklosti prihajalo do nezgod. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:16 1. Februar 2022.

    Ne razumem bedaka, ki daje minuse na dane odgovore.

  • 17:04 27. Januar 2022.

    Moje iskreno sožalje 💐 💐 💐 🏵️ 🌸 🌹 🌺 🌼 🌻 🌷. Veliko premlada....

  • 16:41 27. Januar 2022.

    Vsako mlado življenje je, neprecenljivo !. Žalostno, tragično 🙏🙏✍

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.