Italijana bi se rada znebila 41-letnega sina

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zakonski par iz Italije je najel odvetnika, saj svojega 41-letnega sina sama nista mogla prepričati, da zapusti družinsko gnezdo.
Oglej si celoten članek

Starša naj bi bila namreč že povsem izčrpana od skrbi za svojega odraslega sina, kateremu sta pripravljala obroke in prala perilo. "Ne zmoreva več. Moja žena trpi za stresom in je morala poiskati zdravniško pomoč," je za italijanske medije potarnal oče, ki se je za pomoč obrnil na pravni oddelek italijanskega združenja potrošnikov (Adico).

Kot je pojasnil, ima njun sin "dobro službo, a še vedno živi doma". Ob tem zahteva, da mu starša pereta in likata oblačila ter pripravljata hrano. "Vsekakor nima nikakršnega namena oditi," je prepričan obupan oče. Kot pišejo mediji, naj bi bil sin poleg tega nagnjen k agresivnemu vedenju.

Odvetnik, ki sedaj pomaga zakoncema, je pojasnil, da so njunemu sinu poslali pismo, v katerem mu svetujejo, naj v roku šestih dni zapusti hišo staršev, v nasprotnem primeru bodo na sodišču sprožili pravni spor. Poleg tega bodo odvetniki zaprosili sodišče, naj izda odredbo o zaščiti staršev pred sinom.

Kot pojasnjuje Adico, se s podobnimi težavami sooča več sto italijanskih družin, ki bi se rade znebile svojih odraslih otrok. Zadnji par se je nanje obrnil pred dvema tednoma, potem ko so slišali za primer, v katerem je združenje uspešno prepričalo sina, da zapusti družinsko gnezdo. Po njegovem odhodu so starši zamenjali ključavnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.