Ivana Trump ni umrla zaradi zastoja srca, prijatelji razkrivajo podrobnosti

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Takšno je bilo njeno stanje tik pred smrtjo.
Oglej si celoten članek

Pretekli teden je odjeknila vest, da je umrla Ivana Trump, prva žena Donalda Trumpa in mama njegovih treh najstarejših otrok. Ivano bodo k večnemu počitku položili danes v New Yorku, žalna slovesnost bo potekala v cerkvi St. Vincent Ferrer na Manhattnu, začela naj bi se ob 13.30 po lokalnem času.

Viri blizu družini pravijo, da se bo pogreba udeležil tudi nekdanji predsednik, s katerim je bila poročena med letoma 1977 in 1992. "Na pogreb bodo prispeli ljudje iz vseh koncev sveta,“ je razkril Ivanin prijatelj in dodal, da je družina žalujoče prosila, naj namesto rož darujejo denar zavetišču Big Dog Ranch Rescue, ki mu je Trumpova več let pomagala. 

Trumpova je umrla na svojem domu. Mediji so sprva poročali, da so 73-letnico našli na vznožju stopnic in da je umrla zaradi zastoja srca. Obdukcija je pokazala, da to ni res in da gre za nesrečo. Ivana je padla po stopnicah in umrla zaradi hudih poškodb trupa.

Njena prijateljica Nikki Haskell je bila zaradi stopnišča, ki je krasil dom Trumpove, že od nekdaj v skrbeh. Pravi, da so stopnice "zahrbtne", saj so na notranji strani ožje. "Skrbelo nas je, da bi padla. Njena mestna hiša je visoka štiri nadstropja, in čeprav je imela dvigalo, ga nikoli ni uporabljala. Gre za lepo stopnišče, a si ga ne bi želela. Tako strmo in globoko je. Prijatelji so mi govorili: 'Zakaj ne ostaneš pri Ivani, ko si v New Yorku?' Tudi če mi plačaš, ne bi uporabljala teh stopnic,“ je povedala, neki drugi prijatelj Trumpove pa je dodal, da je imela Ivana tik pred smrtjo hude težave s kolki, zaradi katerih ni mogla zapustiti doma. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:21 20. Julij 2022.

    Ne bi me čudilo, če bi v javnost prišlo, da ji je kdo pomagal po stopnicah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.