Ivaniševićev zakon se končuje

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Nekdanji teniški igralec Goran Ivanišević se ločuje.
Oglej si celoten članek

Po več kot sedemnajstih letih zveze se Goran Ivanišević in Tanja Dragović ločujeta. Kot poročajo hrvaški mediji, sta že vložila ločitvene papirje, to pa sta storila na njeno pobudo.

Po dolgem premisleku sta se odločila, da gresta vsak svojo pot. Razlog za ločitev ni tretja oseba, temveč to, da nista mogla več funkcionirati kot mož in žena, je znano. Poročila sta se leta 2009.

Par ima desetletno hčer Amber in petletnega sina Emanuela.

Nedavno je Goran v neki oddaji govoril o svoji zvezi s ženo, takrat pa je bilo zaznati, da sta rešila vse težave. "Skupaj sva od njenega osemnajstega leta, sva najboljša prijatelja in to prijateljstvo je najpomembnejše. Bilo je veliko lepih in slabih trenutkov, a ostala sva prijatelja in vedno bo tako. Drug drugega podpirava, ne glede na to, da so nekateri ljudje upali, da temu ne bo tako. Ko mi je bilo najtežje, je bila z menoj, ko se z nekom poročiš, je to za celo življenje," je takrat povedal.

Lani se je začelo šušljati o njeni prevari z mladim nogometašem Markom Šimićem, vendar par o tem javno ni želel govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.