Ivanka razkrila ime hčerkice

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Ivanka Trump, hči mogotca Donalda Trumpa, je v nedeljo povila svojega prvega otroka, zdaj pa je razkrila, kako sta hčerko z možem Jaredom Kushnerjem poimenovala.
Oglej si celoten članek

Ivanka je dan po porodu na svojem Twitter profilu razkrila, kako sta s soprogom poimenovala svojo prvorojenko. Devetindvajsetletna zvezdnica je zapisala, da sta hčerki nadela ime Arabella Rose. "Z Jaredom naravnost uživava s hčerkico. Arabella Rose je več kot čudovita!" je povedala Ivanka.

V svetu slavnih in bogatih je to precej navadno ime, saj zvezdniki zadnje čase svojim potomcem dajejo imena, nad katerimi so mnogi negativno presenečeni. Številni ameriški mediji so se že razpisali, da je Ivanka izbrala precej normalno ime, kar je "zelo nezvezdniško".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.