Ivanka Trump: Prvi posnetki po selitvi iz Washingtona, bi jo prepoznali?

Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump Foto: Profimedia ivanka trump
Ivanka Trump uživa v Miamiju.
Oglej si celoten članek

Po inavguraciji novega predsednika je Ivanka Trump izginila … Nobenega glasu, nobenega posnetka, nobenega čivka … Pred nekaj dnevi pa so se pojavile nove fotografije dolgonoge lepotice, ki se je, čeprav se je govorilo, da bo še nekaj časa ostala v Washingtonu, že preselila v Miami.

Družina si je na Floridi kupila zemljišče, trenutno pa živijo v stanovanju, saj njihov novi dom še ni zgrajen.

Kot kaže, se družina tam počuti odlično. Paparaci so jih ujeli na plaži, Ivanko in otroke, 9-letno Arabello, 7-letnega Joeja in 4-letnega Theodora, pa tudi med obiskom slaščičarne.  Vsekakor se sedaj lahko bolj svobodno gibajo, četudi jih še vedno povsod spremljajo varnostniki – Ivanki so bili za petami tudi med tekom.

Lepotico pa je delo v Beli hiši menda tako navdušilo, da si želi politične kariere. Govori se, da bi rada postala guvernerka Floride …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.