Ivanka Trump prvič mama

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hčerka mogotca Donalda Trumpa, Ivanka, je v nedeljo prvič postala mama.
Oglej si celoten članek

Trumpov imperij se je povečal še za enega družinskega člana. Ivanka Trump se je z možem Jaredom Kushnerjem v nedeljo razveselila prvorojenke. Veselo novico je novopečena mamica sporočila prek Twitterja, zapisala pa je: "To jutro sva Jared in jaz na ta svet sprejela prečudovito in zdravo deklico. Počutiva se zelo hvaležna in blagoslovljena. Hvala vsem za podporo in lepe želje."

Zveznica, ki je ena od sodnic na Trumpovem priljubljenem resničnostnem šovu Vajenec, je še pred dnevi tožila, da se poroda boji. Zdaj dodaja, da njena hčerka zaradi vsega bogastva v družini zagotovo ne bo razvajena.

Ivanka bo oktobra dopolnila trideset let, z Jaredom pa je poročena od leta 2009. Njen oče, Donald, je tako že tretjič postal dedek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.