Ivica Kostelič je postal očka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Smučarski as Ivica Kostelič, ki se je maja poročil z Elin Arnanrsdottir, je dobil prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Novico je hrvaški smučar objavil na svoji Facebook strani, kjer je zapisal "Rodil se je sin". Elin je rodila v četrtek, kako mu je ime pa še nista sporočila. 

Novopečena starša sta rojstvo že težko pričakovala. Pred kratkim je v Zagreb prišla Elinina mati, ki ji je pomagala pri zadnjih pripravah na veseli dogodek, piše portal 24sata.hr. 

Ivici in Elin sta od objave novice prejela ogromno čestitk. Med drugimi jima je čestital tudi Jakov Fak, ki je Kosteliču obenem zaželel tudi uspešno sezono. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.