Ivica ob delo na Planet TV

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ivice v letošnji sezoni Kmetije: Nov začetek ne bomo več videli. Letos bo trgovka na tržnici 20-letna trgovka, ki bo zamenjala legendarno Ivico.
Oglej si celoten članek

Neuradno smo izvedeli, da je Ivica z nastopom v Baru zapravila vse možnosti, da bi se v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek ponovno pojavila. Lansko leto smo jo spoznali kot trgovko na tržnici, kjer so kmetje z njo barantali za hrano, šampone in druge dobrine. Kot je povedal Planet TV jo je zamenjala za enkrat še neznana 20-letnica.

Za izjavo smo prosili tudi Ivico, ki pravi, da je Planet TV sploh ni poklical in povabil k sodelovanju. "Mislim, da se na televizijske ekrane ne bi vrnila, tudi če bi me poklicali. V tem letu sem doživela preveč stvari in mi ni do tega,“ je za Žurnal24 povedala 38-letna Velenjčanka, ki smo jo pred nekaj meseci gledali tudi v Baru.

Očitno bomo morali počakati na konec poletja, da bomo spoznali novo trgovko, s katero bodo letos kmetje barantali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:04 10. Avgust 2015.

    legendarna trgovka na kmetija:nov zacetek...vi to resno?? kolkr se spomnem je samo ena sezona bla in v eni sezoni nomores …

  • 09:51 10. Avgust 2015.

    Legendarno Ivico???!!!!<br />Haloooo...zakaj pa legendarno?<br />Kdo sploh to je???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.